3D Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Ponda, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Required A Candidate For 3D Designer.

More info about this 3D Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Enwave Experiences will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Enwave Experiences expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Enwave Experiences does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Imtiyaz Complex, Panditwada, Saboi Verem Road, Ponda, Goa - 403401 (Near).

8. What are the timings of this job?
Ans. Enwave Experiences expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Enwave Experiences

Related jobs

  • Graphic Designer

    Job Category Share Job Posting Company Details Overview Key Responsibilities: • Work on design, visualization and media development independently. • Deliver creative and quality designs for social media posts, E-mailers, collaterals and other marketi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer

    • Creation of posters, banners, videos, presentations, posts & email newsletters. • Content creation and social media campaign creation. • Schedule & organize social media calender. • Mointoring Google analytics statics. • Should have good wr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Benaulim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Creative Designers | 2D |amp| 3D

    TEAM PASSION STUDIO is looking for Creative Graphic Designers (2D & 3D). We have multiple openings in Goa locations. Interested candidates with relevant experience above 4-5 years & more in MICE & Events. Candidates should be well worse w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Goa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now