3D Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Hadapsar, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Hadapsar

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Designing And Creating 3D Designs, Posts For Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website, Social Media Handling. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Corel Draw, Illustrator, Video Editing, Animation

More info about 3D Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dreams Creator will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dreams Creator expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dreams Creator expects the candidate to have the following skills: Animation, Corel draw, Illustrator, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dreams Creator expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dreams Creator ofc , Manidarshan soc, Near Pravin Agency, Gondhalenagar, hadapsar..

8. What are the timings of this job?
Ans. Dreams Creator expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Dreams Creator

Related jobs

  • Contractor| Video Designer|Animator

    CACTUS is a remote-first organisation and we embrace an accelerate from anywhere culture. You may be required to travel to our Mumbai office based on business requirements or for company/team events. We are looking for Contractor, Video Editor/Animat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Web Analyst

    Senior Web AnalystCollaborate with UX research and data/insight resources to inform scope and definition of optimization initiatives.Manage strategy and execution of all aspects of the optimization program including Ideation, Strategy, implementation...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Web Analyst

    Senior Web AnalystCollaborate with UX research and data/insight resources to inform scope and definition of optimization initiatives.Manage strategy and execution of all aspects of the optimization program including Ideation, Strategy, implementation...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now