Abhiruchi Mall |amp| Multiplex
- Category: Driver Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Abhiruchi Mall & Multiplex will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Abhiruchi Mall & Multiplex expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Abhiruchi Mall & Multiplex expects the candidate to have the following skills: Company.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Abhiruchi Mall & Multiplex expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S.No, 5+ 1C, Sinhgad Rd, Bhide Baug, Wadgaon Budruk, Vadgaon Budruk, Pune, Maharashtra 411041.
8. What are the timings of this job?
Ans. Abhiruchi Mall & Multiplex expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver | Mumbai| MH
An alternative to traditional driving jobs in Mumbai. If you’re looking for driver jobs in Mumbai, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Mumbai offers...
-
Cab Driver
Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vacation Guru will provide a salary in the range of 14000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based...
-
Cab Driver
Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vacation Guru will provide a salary in the range of 14000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based...