Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc.). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC, Fridge

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Electro future will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Electro future expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Electro future expects the candidate to have the following skills: Ac, Fridge.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Electro future expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pillar no 65 near chambal power house hawa sadak civil lines jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Electro future expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Electro future Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • X|Ray Technician M Maharaja Agrasen Hospital

    Experience Minimum 1year Diploma/degree In radiography DRT/BRT dedicated, punctual,and responsible staff required for x-ray department. Job Type: Full-time Salary: ₹+,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Flexible schedule Schedule: • Rotational ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Engineering Jobs Kota

    Mechanical Engineer JOB DESCRIPTIONProblem identification and troubleshooting of a variety of difficult mechanical problems with limited supervision Define, coordinate, perform, and document engineering test reports with limited supervision Develop, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Kota, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • AC Technician |amp| Helper | Fresher jobs in Kota

    We are looking AC Technician and Helper in Kota, AC Repairing experienced technician and Fresher who like to start career in AC services and repairing can apply now. Postion : AC Technician & Helper Post: 4 Post (2 technician and 2 helper needed ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Kota, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now