Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Snowtech Air Conditioning will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Snowtech Air Conditioning expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Snowtech Air Conditioning expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No, 217, Urban Estate, Sector 40, Gurugram, Haryana 122001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Snowtech Air Conditioning expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Snowtech Air Conditioning

Related jobs

  • Lab Technician |MLT|DMLT|CMLT| | Chandigarh

    Job Requirements • Collecting, receiving, labeling, and/or analyzing samples or substances using the correct testing equipment, when necessary. • Designing and executing laboratory testing in line with standard testing procedures, recording observati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Panchkula, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • MRD Technician

    • Handing over the case records to reception/wards/doctors/other department. • Receiving the files from reception/wards/doctors/other department. • Entering the incoming files MRD number in to the incoming register. • Filing the same in respective pl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Eye OT Technician

    REQUIRES THE FOLLOWING STAFF: Eye OT Technician

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now