Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

₹10T–₹12T a monthFull–time
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cool Air will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cool Air expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cool Air expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop #A17,Vipin Crown Apartment, MIG Marg, M.I.G. Colony, Indore - NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cool Air expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Cool Air

Related jobs

  • Technician

    Full–time Job Requirements Experience : Minimum 2 years Qualification : DMLT No. of Vacancies : 04

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Gwalior, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • OT Technician

    Full–time Job Description Job Title : OT Technician Category : Paramedical Location : Indore Responsible For • Assist surgeons in performing surgeries • Instrument cleaning, Autoclaving & ETO • Ensuring washing of soiled linen • Physical verifica...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • OT Technician

    ₹5.2T a monthFull–time OT Technician job notification released on : 20-02-2024 from the MPPEB organizations. Interested Candidates who are looking for OT Technician jobs may Submit the Application Qualification : Based on the Job post of OT Technicia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now