Ac Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Bhubaneswar, Odisha
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Refrigerator).Perform Regular Maintenance Work On Cooling Units. Diagnose Electrical And Mechanical Defects And Malfunctions. Install, Replace, Or Repair Equipment That Has Been Damaged. Make Adjustment And Do Calibrations Of Thermostatic Controls. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC, AC-HVAC, Inverter
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Radiant Multitech Consulting will provide a salary in the range of +000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Radiant Multitech Consulting expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Radiant Multitech Consulting expects the candidate to have the following skills: Ac, Ac-hvac, Inverter.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Radiant Multitech Consulting expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 234 ratha road Bhubaneswar 751014.
8. What are the timings of this job?
Ans. Radiant Multitech Consulting expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Medical Lab Technician
Work Location: Bhubaneswar Job Description: • Monitoring of Transit temperature of all samples in Accession. • Monitoring of room Temperature monitoring daily in Accession. • Segregation of samples and keep the samples as per the Standard operating p...
-
Grooming Technician in Training
Overview This position is responsible bathing and brushing dogs in preparation for grooming. Responsibilities • Deliver world class customer satisfaction to customers and pets • Book appointments and greet pets upon check-in • Follow bathing/brushing...
-
Technician Bhubaneswar
IMMT Recruitment 2024:-IMMT has been recently updated notification for Technician Jobs. The IMMT Recruitment board is going to fill up against latest notification for Technician total 14 Posts. Interested Candidates can apply online. IMMT Recruitment...