AC Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Bangalore, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Installing, Maintaining And Repairing Ventilation And Air Conditioning Systems And Equipment. Identifying Maintenance Risks On Equipment. Diagnosing Electrical And Mechanical Faults For Hvac Systems. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Venus Air Conditioning Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Venus Air Conditioning Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Venus Air Conditioning Services expects the candidate to have the following skills: Ac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Venus Air Conditioning Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 2+, 2nd Main Road, 1st Cross, New Kempegowda Layout, Kattriguppe, Banashankari 3rd Stage, Bangalore - 560085 (Near 43 A Bus Stop).
8. What are the timings of this job?
Ans. Venus Air Conditioning Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
CIEL|SEL|2437+| E and I technician
Job Profile/duties/ Responsibilities • Working Knowledge of 20 KV HT system switchgear + breaker. • Transformer Knowledge. • Knowledge of 3.3 KV supply voltage motor protection with switch gear. • Working knowledge about the 525 kw motor maintenance ...
-
Maintenance Technician
We are always looking for a Technician who can work for us as a full-timer. Responsibilities and Duties: Responsible for collecting the delivery items from the warehouses/Pickup location. Ensure the safe delivery of items at the customers place on ti...
-
AV Technician
AV Technician EXPERIENCE 5 - 7 years LOCATION Novo Nordisk India Pvt Ltd, No. 148, Prestige Featherlite Tech Park, Epip Area, 2nd Phase, Whitefield, Bangalore - 560066 BENGALURU KARNATAKA 121001 CONTACT Jamuna D Rozario jammyanish@yahoo.com https://w...