Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Adai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

An Hvac Technician, Or A Heating, Ventilation And Air Conditioning Technician, Installs And Repairs Various Air Quality Systems. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Super Electricals & Aircool Service. will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Super Electricals & Aircool Service. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Super Electricals & Aircool Service. expects the candidate to have the following skills: Ac.

6 How much experience is required for this job?
Ans. Super Electricals & Aircool Service. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: shop no-07,plot-27,sector-20,gurudeo chs,kamothe, Navi Mumbai, Maharashtra 410206.

8. What are the timings of this job?
Ans. Super Electricals & Aircool Service. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Super Electricals &amp; Aircool Service.

Related jobs

  • Technician

    We have Multiskill Technician Job Location : Panvel Education: Diploma Electrical / ITI Electrical. Experience: 2 Years Salary -18K Take Home+PF+ESIC+Staying Facilities. Rotational Shifts: 3 Shifts Required Key Skills: Transformer, Disel Generator, U...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Job Posting for Technician in Globatronix (Bombay) Pvt. Ltd. at Navi Mumbai location. The idea candidate will oversee safe and proper manufacturing of the company's products. In order to do this, the candidate will troubleshoot issues, ensure the eff...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • General Technician

    Stp Operator Require To Handle Stp Plant At Kholke-Panvel Dmart Store. Skills Needed : Electrician, Wireman, Plumber | Fitter More info about this General Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Prism Projects will provide...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now