Ac Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Installing, Maintaining And Repairing Of Ac. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC, AC-HVAC, Fridge
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Digital Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Digital Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Digital Services expects the candidate to have the following skills: Ac, Ac-hvac, Fridge.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Digital Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House no B 44, Old DLF, sector 14, Gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Digital Services expects the candidate to work for the following hours: 10.00am - 8.00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Python Developer
Truelancer Enterprise gig work platform where we take up on-the-ground or digital recurring work from enterprises and get it done through a million gig workers across 200+ cities in India. Our objective is to simplify the execution of different compl...
-
Technical Program Manager
Job Title : Technical Program Manager Location - Epitome Building 5,Tower C, 22nd Floor, DLF Phase 3, Sector 25, DLF Cyber City, Gurgaon TBO (www.tbo.com) TBO is a global platform that aims to simplify all buying and selling travel needs of travel pa...
-
Repair Technician
Repair technicians provide repair and maintenance services for vehicles, equipment, appliances, computers, or other machinery or systems. Depending on the nature of the item needing repair, these services may be performed in the shop or onsite at the...