Ac Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Taleigao, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bombay Cool Centre will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bombay Cool Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bombay Cool Centre expects the candidate to have the following skills: Ac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bombay Cool Centre expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Arpora - Anjuna Road Next To Royal Bar, near Club Cubana, Arpora, Goa 403206.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bombay Cool Centre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cctv Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Elecra Ente...
-
Co2 welder
A & S Group Is Hiring CO2/ Mig Welders for Putzmeister (Sanny Group). in Panjim, Goa. Job Type: Full-time Salary: ₹22,000.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: • Food provided • Health insurance • Provident Fund Schedule: • Rotational shift • Weeke...
-
Recruiter
Consult with senior business and HR leaders on critical talent gaps and drive an effective and efficient talent strategy in support of the business • Drive a strong talent assessment process and rigor • Proactively share market and competitive intell...