Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Lalton Kalan, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. U c enterprises will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. U c enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. U c enterprises expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. U c enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 17/1,st no 2,s.b.s nagar ,dhandra road ,ludhiana.

8. What are the timings of this job?
Ans. U c enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: U c enterprises Lalton Kalan, Punjab

Related jobs

  • Ac|Hcav Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Air Compressors & Other Industrial Products). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC-HVAC, AC More info about this Ac-Hcav Technician Job: 1. How much salary can I expect for this r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • fire fighter technician

    fire fighter technician

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Electrical Technician

    Knowledge of HT / LT / Relays / Breakers / AHU / Battery / UPS operation and maintenance. Electrical License compulsory. Required Experience, Skills and Qualifications. Required ITI Electrical for operations & Maintenance of utility. 1-2 Yrs of e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Jalandhar, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now