Ac Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cool Tech Ac care will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cool Tech Ac care expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cool Tech Ac care expects the candidate to have the following skills: Ac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 34 Elango Layout Kumaraswamy Colony Main Road, Kangayam Cross Road, Bazaar, , Coimbatore-641604, Tamil Nadu, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Cool Tech Ac care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Manufacturing Technician
Career Area: Manufacturing & Supply Chain Job Description: Description: This is not the official job description or a list of its essential job functions, but a general guide to this role available at Caterpillar. Please contact your manager for ...
-
Senior Lab Technician
About Us Uhnder is revolutionizing the world of automotive and industrial sensing with cutting-edge 4D digital radar technology. Since 2015, we have been on a mission to create the most advanced radar sensors for safe and automated mobility of both p...
-
Laptop Repair Technician
Required A Candidate For Laptop Repair Technician. Skills Needed : Computer Repair More info about this Laptop Repair Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Samnet Dreams Systems will provide a salary in the range of 1000...