Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Faridabad, Faridabad
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hari Om Refrigeration will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hari Om Refrigeration expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hari Om Refrigeration expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No 286, Bhaitya Colony, Milk Plant Road, Ballabhgarh, Faridabad Sector 17, Faridabad - 121002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hari Om Refrigeration expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hari Om Refrigeration

Related jobs

  • Mechanical Engineering Technician

    Your Role There is a position vacant for an experienced Mechanical Engineering Technician. This role is responsible for operating a feed mill and providing mechanical support to maintain plant, machinery and equipment in excellent working condition. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Roma, Queensland

    2025/10/05


    Apply Now

  • Parts Interpreter Apprentice

    Are you passionate about European cars and eager to kick-start your career in the automotive industry? Join our highly regarded prestige vehicle workshop as an Apprentice Spare Parts Interpreter and become part of a team that services some of the mos...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Mount Gravatt East, Queensland

    2025/10/05


    Apply Now

  • Automotive Technician

    We are seeking a Light Vehicle Automotive Technician for our long established workshop situated at Lawnton. What we offer: Small, family run business, focused on quality mechanical repairs Flexible working arrangements with a genuine care for work li...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Lawnton, Queensland

    2025/10/05


    Apply Now