Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Air-Conditioner & Its Accessories. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GreenAir HVAC Systems will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop-17, Simandhar Status,Opp. Serenity Space, New Gota, Ahmedabad-382481.

8. What are the timings of this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: GreenAir HVAC Systems

Related jobs

  • Technician

    POSITION DETAILS Grade Practice Group: Technician / Senior Technician Reporting To: Team Leader & Project Co-ordinator No of Direct reports 15 Salary 20000 - 25000 PM Maharashtra/Gujrat/Madhya Pradesh/Goa Work location - (Avg. 300 kms Travelling ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Internet Technician

    Responsible For Installing, Maintaining And Repairing Of Internet Devices Along With Their Collection. DTH, TV More info about this Internet Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Angel Internet Services will provide a sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    DMRT+ B.Sc + Min Exp- 3 yrs ( X-ray, CT Scan, MRI, MRD, Dialysis, OT, CSSD, Endoscopy, Cathlab, Dialysis etc.). Hospital background experience must.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now