Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Air-Conditioner & Its Accessories. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GreenAir HVAC Systems will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop-17, Simandhar Status,Opp. Serenity Space, New Gota, Ahmedabad-382481.

8. What are the timings of this job?
Ans. GreenAir HVAC Systems expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: GreenAir HVAC Systems Ahmedabad, Gujarat

Related jobs

  • Assembly Technician

    Company Link: https://inverted.in/ Job Title: (ITI Candidate) - Li Ion Battery Assembly Technician Job Description: We are seeking an experienced ITI candidate specializing in Li Ion Battery Assembly to join our team. As a Li Ion Battery Assembly Tec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Laboratory Technician

    Position- Lab Technician Location – Vadodara (Poicha Rania) Deptt- Quality Control Qualification –B.Sc (Org Chemistry ) Experience -2-5years(In the relevant field) Joining Time- Immediately The person, who is desirous for the placement, must be a res...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mri Technician

    Urgent requirement of MRI Technician No bar for salary should must have experience in MRI & have done certified course Anyone Interested can reach us at 7863825887 Schedule: - Day shift

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now