Ac Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Gurugram, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Maintain And Repair All Hvac Equipment And Components To Manufactures Recommendation, I.E. Valves, Motors, Belts, Bearings, Filters, And Lubrication Et. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanjay Refrigerator AC will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanjay Refrigerator AC expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanjay Refrigerator AC expects the candidate to have the following skills: Ac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sanjay Refrigerator AC expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bus Stand Rd, Prem Nagar, Sector 12, Gurugram, Haryana 122001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sanjay Refrigerator AC expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Critical Facilities Maintenance Technician
Want to be a part of our team? Responsible for performing preventative and ongoing maintenance for mechanical, electrical, plumbing and other infrastructure systems in mission-critical, high-risk, or high-reliability environments (data centers, medic...
-
Medical Laboratory Technician
Roles & Responsibilities:- • Receive, label and analyze samples (blood, toxic, Urine, tissue, etc.) • Design and execute laboratory testing. • Adhere to standard procedures. • Observe and interpret research findings. • Conduct experiments. • Orga...
-
Web Technician
Ciena is committed to our people-first philosophy. Our teams enjoy a culture focused on prioritizing a personalized and flexible work environment that empowers an individual's passions, growth, wellbeing and belonging. We're a technology company that...