Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Chakrapara, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Mainly Our Work Would Be In The Market Like Shop. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC-HVAC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. om sai ashirbaad will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. om sai ashirbaad expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. om sai ashirbaad expects the candidate to have the following skills: Ac-hvac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. om sai ashirbaad expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 128 ghughupara bhattanagar liluah howrah 731233.

8. What are the timings of this job?
Ans. om sai ashirbaad expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: om sai ashirbaad

Related jobs

  • Maintenance Agent|Technician

    Maintenance Agent/Technician You perform highly diversified duties to install, troubleshoot, repair and maintain the property’s facilities and equipment to ensure a safe and functional environment for the guests. What is in it for you: • In 3-4 bulle...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Nail Art Technician

    • Well versed with Beauty Treatments • Booking appointments & handling client queries • It is a Full Time Beautician job for candidates with 0 - 5 years of experience of experience. More about this Nail Art Technician job Please go through the FA...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Agricultural equipment technician

    Farm Equipment Mechanic inspects, maintains, repairs, assembles and overhauls farm machinery, equipment, and vehicles, such as tractors, harvesters, pumps, tilling equipment, trucks, and other mechanized equipment. Applies mastery of skills in area o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now