Ac Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Amboori, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oasis Wfs Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oasis Wfs Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oasis Wfs Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Oasis Wfs Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Okhla Phase II opposite Crown Plaza..

8. What are the timings of this job?
Ans. Oasis Wfs Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Oasis Wfs Pvt Ltd

Related jobs

  • Technician Electronics Trainee

    Position Summary: As a Technician Electronics Trainee, you are responsible for the maintenance and assembly of the Electronics components of the EyeROV Products. This role demands you to assist the EyeROV crew in the service work (fieldwork) across I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician Electronics Trainee

    Position Summary: As a Technician Electronics Trainee, you are responsible for the maintenance and assembly of the Electronics components of the EyeROV Products. This role demands you to assist the EyeROV crew in the service work (fieldwork) across I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Engineering Technician

    Job Number 23186273 Job Category Engineering & Facilities Location Le Méridien Kochi, Maradu, Kochi, Kerala, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Position Summary Respond and attend t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now