Ac Technician
- Category: Refrigerator & AC Technician Jobs
- Location: Bibwewadi, Pune, Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Bibwewadi
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC, AC-HVAC
More info about Ac Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shas Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shas Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shas Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Ac, Ac-hvac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shas Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bibwewadi pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shas Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
HVAC Manager
Company Description Coolixa Systems (OPC) Pvt. Ltd. is a Mumbai-based company specializing in HVAC installations, repairs, and maintenance services. We are dedicated to providing comprehensive solutions for air conditioning needs. Our team prioritize...
-
Heating Air Conditioning Technician
Job description As HVAC Technician, I will fully comprehend the vision of Six Senses to help people reconnect with themselves, others and the world around them and our values of local sensitivity and global sensibility, crafted experiences, emotional...
-
Assistant Manager| Manager| Sales|Chillers| AHU|
About the role This role will be responsible for supporting the company's interests and establishing business relationships to enhance outside sales performance. JOB RESPONSIBILITIES: • Handling Entire Range of Carrier Commercial Applied Product line...