Ac Technician Helper

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC

More info about this Ac Technician Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Snowtech Air Conditioning will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Snowtech Air Conditioning expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Snowtech Air Conditioning expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No, 217, Urban Estate, Sector 40, Gurugram, Haryana 122001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Snowtech Air Conditioning expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Snowtech Air Conditioning

Related jobs

  • Lab Technician Jobs | Redcliffe Imaging | Karnal | Free job alert near me

    Job Requirements • Performs laboratory analysis, prepares reports on test results, • This applies to the understanding of chemical/corrosion theory • Perform equipment repair requirements and calibration checks • Performs laboratory testing • Maintai...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Karnal, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Health Department Jobs Haryana | Apply For Medical

    NHM Jobs : has Now recently fresh released the Latest recruitment notification for Medical Lab Technician & Other So that the officials for NHM are called online applications From the official website. Therefore, who are interested candidates or ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Rohtak, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • CCTV Technician

    ₹16T–₹20T a monthFull–time We are looking for candidates joining us as CCTV Technician in Faridabad. The salary for the role would range from 16000 to 20000. no salary issue for the capable person

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now