Ac Technician Helper

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac Installation, Ac Piping, Ac Service, Ac Repair Etc.). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC, AC-HVAC

More info about this Ac Technician Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M/S The Climate Makers will provide a salary in the range of 3000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M/S The Climate Makers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M/S The Climate Makers expects the candidate to have the following skills: Ac, Ac-hvac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. M/S The Climate Makers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5 Meera bai marg narahi hazratganj.

8. What are the timings of this job?
Ans. M/S The Climate Makers expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 08:00 pm | Monday to Saturday


Company Name: M/S The Climate Makers

Related jobs

  • Lab Technician

    Urgent requirement for Lab Technician Male/Female candidate Job Types: Full-time, Part-time, Regular / Permanent, Fresher Part-time hours: 6-12 per week Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift • Evening shift • Flexible shift ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician

    Urgent requirement for Lab Technician Male/Female candidate Job Types: Full-time, Part-time, Regular / Permanent, Fresher Part-time hours: 6-12 per week Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift • Evening shift • Flexible shift ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • AC Technician

    Detailed Job Description : Air conditioning (AC) technicians must have worked with cooling systems to ensure proper installation, maintenance and repair. Qualifications: Air conditioning and refrigeration Diploma program and/or an apprenticeship Expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now