Ac Technician Helper

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Pallikuppam, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Ac Technician Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bharathi Aircool Service will provide a salary in the range of 7000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bharathi Aircool Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bharathi Aircool Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vellore Main Road, Katpadi, near Balaji Theatre, Vellore, Tamil Nadu 632007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bharathi Aircool Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bharathi Aircool Service

Related jobs

  • Associate Technician| Engineering

    Ø Process design after LOI receipt of NPD Ø PFD & Manufacturing drawings / SAP Master creations Ø Tools drawing preparations Ø Maintain engineering documents Ø Auto Cad drawing preparations Ø Communicate technical content with Internal customer Ø...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate Technician| Engineering

    Ø Process design after LOI receipt of NPD Ø PFD & Manufacturing drawings / SAP Master creations Ø Tools drawing preparations Ø Maintain engineering documents Ø Auto Cad drawing preparations Ø Communicate technical content with Internal customer Ø...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Dental Assistant|Receptionist

    Job details No matching job preferences Salary ₹5,000 - ₹6,000 a month Job type Part-time Fresher Regular / Permanent Contractual / Temporary Freelance Shift and schedule Evening shift Qualifications Total work: 1 year (Preferred) Benefits Pulled fro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now