Ac Technician Noida

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

₹6T–₹10T a monthFull–time

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC

More info about this Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Comfort Zone Sales & Service will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Comfort Zone Sales Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Comfort Zone Sales & Service expects the candidate to have the following skills: Ac.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VVGF+66W, Aliganj,, Lucknow, Uttar Pradesh.

8. What are the timings of this job?

Ans. Comfort Zone Sales & Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: callcenterjob.co.in

Related jobs

  • Lab Technician Jobs in Noida Freshers | Experience Noida

    Under general supervision, performs high quality, complex or routine laboratory analysis in accordance with professional laboratory standards and Hospital policies and procedures. Bachelor’s degree or foreign equivalent in Medical Technology, Medical...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • OT Technician Noida Noida

    Location - Noida & Delhi Qualification- Diploma in OT · Prepare and maintain operation theatre. · Manage and maintain theatre equipment. • Reception of patients in OT • Checking vital records after proper undertaking of the patient • Keep the OT ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician Medical Lab Technician Noida

    Serves as technical resource by participating in staff training; answering questions of other professionals; participating in educational opportunities; reading professional publications; maintaining personal networks; participating in professional o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now