Account Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Billing Aur Invoicing Karna. Balance Sheet Maintain Karna. Gst Aana Chhaiye. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Taxation | Skills Needed : GST, TDS

More info about this Account Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mercedes will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mercedes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mercedes expects the candidate to have the following skills: Audit, Gst, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mercedes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Prabhadevi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mercedes expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Mercedes

Related jobs

  • Accounts Jobs In Thane

    Accounts Receivable Full Job Description Education Qualification – Preference -M. Com/ PG/ MBA Finance JD for Accounts Receivable Profile Preparation and mailing of Invoices. Accounting in Tally Software. Maintenance of Proper Books of Accounts. Work...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Executive

    Network Tech lab India Pvt. Ltd.is a leading IT & Power providing customized business solutions to small, medium & large organizations for 26+ years with strong portfolio of clients from every domain. With our strong presence in more than 13 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hire now Accountant

    Candidate should be B.Com/M.Com/M.B.A (Finance). • Should have 1/2 years experience in logistic company. • Should know computerized Accounting. • Should have depth knowledge of GST,TDS,IT upto filling returns. , This job is provided by Shine.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now