Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Dombivli, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Klass Velvets Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 18000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Klass Velvets Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Klass Velvets Pvt Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kalyan - Shilphata Rd, MIDC, Dombivli East, Dombivli, Maharashtra 421201.
8. What are the timings of this job?
Ans. Klass Velvets Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Semi Qualified Chartered Accountant
Apply Semi Qualified Chartered Accountant W Wisecor Services Private Limited Mumbai, Maharashtra Apply 20 hours agoFull–time Full Job Description Prospects Should be a Semi - Qualified Chartered Accountant. Should possess Direct Tax, Indirect Tax &am...
-
Accountant
As part of the Thermo Fisher Scientific team, you’ll discover meaningful work that makes a positive impact on a global scale. Join our colleagues in bringing our Mission to life every single day to enable our customers to make the world healthier, cl...
-
Stockist |amp| Jr| Accountant
Location: Mahalaxmi, Mumbai Employment Type: Renewable fixed-term contract About: Bal Asha Trust is a Mumbai-based leading charity working for child protection for the past 37 years. Our vision is where every child is cared for, loved, healthy, and i...