Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Perungalathur, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. K K Egg Centre will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. K K Egg Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. K K Egg Centre does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 23, Gandhi Road, Kamaraj Nagar, Peerkankaranai Village, New Perungalathur, Chennai - 600063..
8. What are the timings of this job?
Ans. K K Egg Centre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accounting Manager
JOB PURPOSE (summary of outputs of the job) • Responsible for financial, accounting, audit, reporting and fiscal aspects of the operations and coordination information systems and financial controls. • Coordinate financial planning, corporate tax, lo...
-
Senior Financial Accountant
About Wells Fargo Wells Fargo & Company (NYSE: WFC) is a diversified, community-based financial services company with $2.0 trillion in assets. Founded in 1852 and headquartered in San Francisco, Wells Fargo provides banking, insurance, investment...
-
FEMALE ACCOUNTANT
Job Description: We are seeking a highly motivated Accounts Executive to join our team. The successful candidate will be responsible for managing various accounting activities such as Tally accounting system, payment follow-up, and other accounts rel...