Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Virar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Skills Needed : Tally | Book Keeping

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prince Tyre will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prince Tyre expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prince Tyre expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No1, Narangi Bypass Road, Virar West, Palghar - 401303 (Opposite Agarwal Lifestyle Road , Near Big Bazar).

8. What are the timings of this job?
Ans. Prince Tyre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Prince Tyre

Related jobs

  • Accountant

    Monitoring and Maintaining daily account for all transactions including Sales, Purchase, Expense and Cash transaction. Maintain General Ledger and books of accounts up-to to the final account. Daily, weekly and monthly cash flow, P & L etc. Maint...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Finance Executive

    • Develop and maintain balance sheets. • Manage account statements. • Report daily revenue and other numbers. • It is a Full Time Accountant job for candidates with Freshers of experience. Salary-₹28T–₹35T a month More about this Finance Executive jo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Monitoring and Maintaining daily account for all transactions including Sales, Purchase, Expense and Cash transaction. Maintain General Ledger and books of accounts up-to to the final account. Daily, weekly and monthly cash flow, P & L etc. Maint...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now