Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mandya, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Tax returns

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S L V TRADERS will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S L V TRADERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S L V TRADERS expects the candidate to have the following skills: Audit, Tax returns.

6. How much experience is required for this job?
Ans. S L V TRADERS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mandya, Karnataka.

8. What are the timings of this job?
Ans. S L V TRADERS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: S L V TRADERS

Related jobs

  • Accountant

    Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Tax returns More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. S L V TRADER...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Mandya, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Qualification – Post Graduates and Graduates (MBA, M. Com, B. Com and BBA, ACCA) Experience - Fresher / Experienced (2 years’ experience preferable in similar environment) Job Description • Maintenance of Accounts Assisting in Preparation of Financia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Bengaluru , Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Job opening US Accounting

    Job opening for US Accounting in Bangalore location Experience: 3+ years Mandatory skills: US Gap ,US Accounting Please share your resume if you are interested anusha at

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Bengaluru , Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now