Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Kadodara, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AMBICA TEXTILE MILLS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AMBICA TEXTILE MILLS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AMBICA TEXTILE MILLS does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shiv eco 7 UMBHEL DISTRICT KAMREJ SURAT GUJRAT.
8. What are the timings of this job?
Ans. AMBICA TEXTILE MILLS expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Accountant
In this role you will be responsible for day-to-day accounting, good excel knowledge, bookkeeping activities, reconciling account balances and bank statements, maintaining a general ledger and preparing month-end close procedures. About Company KMK V...
-
Senior Accountant
In this role you will be responsible for day-to-day accounting, good excel knowledge, bookkeeping activities, reconciling account balances and bank statements, maintaining a general ledger and preparing month-end close procedures. About Company KMK V...
-
Accountant
We are (Capzol Lubricant) Oil Manufacturing company based on surat. We are hiring for multiple position like tele caller and accountant. Accountant needed on urgent basis. Time : Monday to Saturday (+:00 AM to 5:00 PM) Lunch provided Salary : 8000 to...