Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Kim, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Skills Needed : Tally | Journal Entry
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ambica Traders will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ambica Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ambica Traders expects the candidate to have the following skills: Journal entry, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Karnavati Complex, 5, Ambica Traders, Narol Cross Road, near Ambica hotel, Narolgam, Ahmedabad, Gujarat 3+4110.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ambica Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
V133 | Finance Account Specialist
Join our dynamic team and advance your career in finance and accounting! We are a USA based businesses hiring Finance Account Speciaist with 3 to 6 years of experience who can contribute to all aspects of business such as Accounting, Budgeting, Balan...
-
Junior Accounts Executive
Sindhu Bhavan Road, Ahmedabad, Gujarat 145000 - 215000 inr / year Fri, Sep 30, 2024 Full time Contact Us: ++1-XXXXXXXXXX - Must be well versed with bookkeeping and basic accounting. - Able to book Income and Expenses - Well- versed in handling Receip...
-
Junior Accounts Executive
Sindhu Bhavan Road, Ahmedabad, Gujarat 145000 - 215000 inr / year Fri, Sep 30, 2024 Full time Contact Us: ++1-XXXXXXXXXX - Must be well versed with bookkeeping and basic accounting. - Able to book Income and Expenses - Well- versed in handling Receip...