Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Bommanahalli, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Karvins Graphics will provide a salary in the range of 25000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Karvins Graphics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Karvins Graphics does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vivekananda Nagar, Bommanahalli, Bengaluru, Karnataka 571123.
8. What are the timings of this job?
Ans. Karvins Graphics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Accountant
Male / Female Candidates Can Apply Should Be A Commerce Graduate Should Have Minimum 3 Years Experience In Handling Core Company Accounts Should Be Familiar With Journal Entries /TDS / GST / Petty Cash Management / BRS Should Have Experience In Worki...
-
Service Technician | L2
Role Under supervision of the IT Services Manager, the Service Technician-Experienced provides first and second level hardware, software, and networking support. Supported by IT team members and management in other Withum offices, this individual is ...
-
Associate Manager| US Partnership Tax 1065 |RE | OP|
WithumSmith+Brown, P.C., is a forward-thinking, technology-driven advisory and accounting firm, helping clients to Be in a Position of StrengthSM in today’s modern business landscape. Withum empowers clients and our professional staff with innovative...