Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Nedumbassery, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Skills Needed : GST

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The kar travel solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The kar travel solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The kar travel solutions expects the candidate to have the following skills: Gst.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: St. Mary's bldg, akaparambu, nedumpassery, aluva.

8. What are the timings of this job?
Ans. The kar travel solutions expects the candidate to work for the following hours: +: 00AM - 5:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: The kar travel solutions Nedumbassery, Kerala

Related jobs

  • Jr| Accounts and Auditing

    Full Job Description We are looking for an Experienced Accounts & Auditing Executive.The candidate must have experience in ITR,TDS filing & Auditing. Job Location :- Ernakulam Duties & Responsiblities:- Preparing financial reports and pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Assistant | Outside Kerala

    Location: Outside Kerala Experience Required: 1 Year. Responsibilities: Manage day to day operations of the accounts department. Need to manage accounts payable and receivable through cash/cheque/voucher in a very timely manner. Maintain all fiscal f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Kerala, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Accountant

    Full Job Description Job Summary: We are looking for a Senior accountant to join our team. The successful candidate will be responsible for managing financial transactions, preparing financial reports, and maintaining accurate financial records. The ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now