Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Sivasagar, Assam
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dizimint Innovatives (OPC) Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dizimint Innovatives (OPC) Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dizimint Innovatives (OPC) Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Guwahati, Assam.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dizimint Innovatives (OPC) Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:00 PM | Monday to Friday
Related jobs
-
Accountant
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dizimint Innovatives (OPC) Private Limited will provide a salary in ...
-
Mis Executive
We are searching for an innovative, well-organized MIS executive to join our growing company. The MIS executive's responsibilities include designing and developing computer systems on time and to specifications, developing strategies, keeping up-to-d...
-
Senior Accountant
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...