Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Odisha
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.
More info about this Accountant. Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. J K Unique will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. J K Unique expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. J K Unique does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhubaneswar.
8. What are the timings of this job?
Ans. J K Unique expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. B K STEEL will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 I...
-
Accoutant
Tally, Microsoft Office ( Word , Exce ) Good Communication skills, Client handling, Day to day journal entry, Manual entry
-
Accounts Assistant
Responsibilities • Counting and reconciling cash at the beginning and end of your shift, ensuring that the amount in the register matches the sales transactions. • Having a good understanding of the organization so that you can accurately process tra...