Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Audit, Book Keeping, Chartered Accountant, Journal Entry, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Finalization, TDS, Tally

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bio Lab India will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bio Lab India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bio Lab India expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 111,Hemmady Regency, Malbhat, Margao Goa-NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bio Lab India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bio Lab India

Related jobs

  • Accountant for hotel

    The position is for an accounts manager at an 18 room property in Baga. Key Skills English, Hindi Required Experience and Qualifications Knowledge of Tally, ERP, TDS, VAT, GST, PF, ESI Corporate and personal income Tax planning Accounts finalisation ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Full Job Description Job Summary: The basic accountant is responsible for performing a variety of accounting tasks, including but not limited to, preparing financial statements, managing accounts payable and receivable, reconciling bank statements, a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts |amp| Admin Manager

    Full Job Description Job Overview We are urgently looking for Commerce/ Accounts Graduates with prior experience of working in Accounts and Admin department for food production company. Having exposure to General Accounting Activities and GST filings...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now