Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Book Keeping, Journal Entry

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gunjan Textiles will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gunjan Textiles expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gunjan Textiles expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lahoti compound Kalyan road behind mongins
Bhiwandi 421302.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gunjan Textiles expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Gunjan Textiles Bhiwandi, Maharashtra

Related jobs

  • Accountant

    Must know Tally GST Filing/ Returns Job Type: Full-time Salary: ₹1,500,000.00 - ₹1,+00,000.00 per month Benefits: • Paid sick time Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Yearly bonus Ability to commute/relocate: • Gurgaon, Haryana: Reliably ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant

    Must be Qualified CA. CTC 12 L Exp 3 + yrs Logistics industry will be a plus. JD · Monthly, quarterly and annual MIS. · Budget and Variance analysis. · Prepare Cost Report · Handle and manage a team of accountants who perform the daily accounting tas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Need Accountant| Semi|Qualified | Graduate in CA Firm

    Let's learn, work & grow together !! Job Opening for Semi-qualified / Graduate / Accountant in CA Firm, with immediate joining!! Send resume on casachinmjain@gmail.com For all those who wants to learn, work and grow in the fields of - GST, Accoun...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now