Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Bhiwandi, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Book Keeping, Journal Entry
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gunjan Textiles will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gunjan Textiles expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gunjan Textiles expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lahoti compound Kalyan road behind mongins
Bhiwandi 421302.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gunjan Textiles expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant Job in Mumbai at Globalvalue Foods |
About Company: We are the home to tasty chutneys from different regions of India. Spice Story adds that little extra to all your meals. About the Internship: Key responsibilities: 1. Everyday book keeping - ledger entries 2. Invoicing 3. Purchase ord...
-
Vacancy for Jr| Accountant at Charni Road
Greetings from Right Staff One of our client who are into Fashion Jewellery Are having openings for Jr. Accountant at Charni Road Salary - 10k to 20k Time - 10 to 6.30pm (Mon to Sat) Job Description: • Knowledge of GST/TDS • Bank Reconciliation • Tal...
-
Chartered Accountant
Must be Qualified CA. CTC 12 L Exp 3 + yrs Logistics industry will be a plus. JD · Monthly, quarterly and annual MIS. · Budget and Variance analysis. · Prepare Cost Report · Handle and manage a team of accountants who perform the daily accounting tas...