Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. Skills Needed : GST, Tally, TDS | Journal Entry

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Riya Steel Furniture will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Riya Steel Furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Riya Steel Furniture expects the candidate to have the following skills: Gst, Journal entry, Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No +1/3, Ramganj Jinsi, C/o Shree Bada Borewell, Indore, Madhya Pradesh, 452005, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Riya Steel Furniture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Riya Steel Furniture

Related jobs

  • SENIOR ACCOUNTANT INDORE

    We are looking for a Senior and experienced Accountant for our logistics and trading company.Job Responsibilities and Duties1. Well versed with GST TDS Filing. • Tally3. GST 2A 3B Reconcilation4. Invoicing5. Salary disbursements6. Accounts payable Re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant| Accounts Executive

    We are seeking trustworthy candidates who work efficiently without sacrificing accuracy, Compiling, analyzing, and reporting financial data. More about this Accountant/ Accounts Executive job Canyon Engineering Solutions Opc is aggressively hiring fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Badarwas, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Must have knowledge of TDS and GST Return Filing. Updating accounts payable and performing reconciliations. Substantiates financial transactions by auditing documents. Assist senior accountants in the preparation of monthly/yearly closings. Assist in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now