Accountant Admin Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Marunji, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Hoopstar Academy Seeks An Organized Accountant & Back Office Executive For Finance, Logistics, Auditing, Support, And Office Tasks. Enjoy A Competitive Salary, Professional Development, Employee Discounts, A Collaborative Environment, Career Growth, And Recognition Programs. Join Our Dynamic Team Promoting Wellness Through Hula Hooping. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Internet Surfing, Handling Invoices, Inventory Management, Stock Management, Manage Operations, Purchasing, Billing Process, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, Tally
More info about this Accountant Admin Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hoopstar Academy will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hoopstar Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hoopstar Academy expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Billing process, Computer, Email, Handling invoices, Internet surfing, Inventory management, Manage operations, Ms word, Purchasing, Stock management, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hoopstar Academy expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kaspate Vasti, Wakad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hoopstar Academy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sr| Accountant | GST| Balance Sheet
Sr. Accountant - GST, Balance SheetJob Responsibilities: -Maintenance of statutory books of accounts, journal, ledger, cash book and subsidiaries compliance Checking of Employees Reimbursement Expenses every month Checking and Reconciliation of Inter...
-
Junior Financial Accountant
Want to be a part of our team? The Junior Accountant position in the European finance operation is an important role which supports the accounting and controlling of the European Holding Company. The role is very broad in remit, ranging from monthly ...
-
Account Assistant Account Executive Accountant Officer
Greeting From Royal Enterprises We are the recruiter for M N C Domestic companies we have good opening with most companies Urgent Job Opening For Account Assistant Executive Officer Accountant Job Description To manage day to day operations of the ac...