Accountant |Articleship|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Angamaly, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Accounts In Tally, Handling Of Excel Do Account Assisting. Knowledge In Gst. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Articleship, Book Keeping, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Tally, GST

More info about this Accountant (Articleship) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ashan Exports and Furnishers will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ashan Exports and Furnishers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ashan Exports and Furnishers expects the candidate to have the following skills: Articleship, Book keeping, Gst, Tally, Tax returns, Taxation.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ashan Exports and Furnishers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Angamaly Peechanikkadu.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ashan Exports and Furnishers expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ashan Exports and Furnishers

Related jobs

  • Accounts Payable Executive

    Job Number 23071+41 Job Category Finance & Accounting Location Le Méridien Kochi, Maradu, Kochi, Kerala, India Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management POSITION SUMMARY Check figures, postings, and documen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jr Accountant

    Job Description 1. Day to Day Advance Accounting Entries, Sales, Purchase, Journal Vouchers, Debit Note, Credit Note, Bank Reconciliation, etc 2. Day to Day Inventory Entries, Receipt Notes 3. GST reconciliation & filing 4. Payments of invoices 5...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accountant

    Urgently required Senior Accountant for Kochi location. Qualification - Bcom / Mcom Required min 4-5 years of experience in accounting field. Salary - 25k - 30k Experience in GST and TDS are mandatory. Food & accommodation available. Job Type: Fu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Kochi, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now