Accountant |Articleship|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kanpur, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Articleship, Book Keeping, Chartered Accountant | Skills Needed : GST, Tally

More info about this Accountant (Articleship) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JAGDISH SONS SUPPLIER will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JAGDISH SONS SUPPLIER expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JAGDISH SONS SUPPLIER expects the candidate to have the following skills Articleship, Book keeping, Chartered accountant, Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. JAGDISH SONS SUPPLIER expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Civil lines kanpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. JAGDISH SONS SUPPLIER expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: JAGDISH SONS SUPPLIER

Related jobs

  • Junior Accountant

    Responsibilities Finance and Accounts Educational Requirements Bachelor Of Commerce (Honors) Service Line BPO Service Line Technical and Professional Requirements: Finance and Accounts

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant | Restaurant

    Opening: 1 Nos. Job ID: 4+785 Employment Type: Full Time Reference: Work Experience: 6.0 Year(s) To 7.0 Year(s) CTC Salary: 5.00 LPA TO 6.00 LPA Function: Accounts / Finance / Tax / CS / Audit

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Full Job Description Provides financial information to management by researching and analyzing accounting data; preparing reports. Prepares asset, liability, and capital account entries by compiling and analyzing account information. Documents financ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now