Accountant |Articleship|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Ludhiana, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Chartered Accountant

More info about this Accountant (Articleship) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj group of industries will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj group of industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj group of industries expects the candidate to have the following skills: Chartered accountant.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Raj group of industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kanganwal road industrial area C Ludhiana.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raj group of industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Raj group of industries

Related jobs

  • Chartered Accountant Firm

    Required , chartered accountant freshers,Ca articles,bcom students , ca dropouts Job Types: Full-time, Part-time, Internship Part-time hours: 40 per week Salary: ₹15,037.00 - ₹18,15+.00 per month Schedule: • Day shift • Evening shift • Morning shift ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Full Job Description Greetings!! We are actively looking for a responsible, hardworking and keen to learn Female Accountant for our organization. As an accountant you will be responsible for preparing and maintaining financial records for the organiz...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accounts Executive

    Full Job Description Preparing statutory accounts. Working with spreadsheets, sales and purchase ledgers and journals. Managing petty cash transactions Reconciling finance accounts Bank Reconciliation. Job Type: Full-time Salary: ₹20,000.00 - ₹25,000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now