Accountant |Articleship|
- Category: Accountant Jobs
- Location: Bihar, Bihar
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Articleship
More info about this Accountant (Articleship) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. magadh traders will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. magadh traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. magadh traders expects the candidate to have the following skills: Articleship.
6. How much experience is required for this job?
Ans. magadh traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: patna Ramkrishna nagar Ghana colony road no 7.
8. What are the timings of this job?
Ans. magadh traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
Company Will Provide : 1)Free Ticket 2)Food 3)Medical 4)Free Health InsuranceYou Have To Pay Attention To Detail.Ability To Work On Your Own.Ability To Work Well With Others.Patience And The Ability To Remain Calm In Stressful Situations.Customer Ser...
-
Accountant
Company Will Provide : 1)Free Ticket 2)Food 3)Medical 4)Free Health InsuranceYou Have To Pay Attention To Detail.Ability To Work On Your Own.Ability To Work Well With Others.Patience And The Ability To Remain Calm In Stressful Situations.Customer Ser...
-
Accountant
updating the expense reports from respective sites checking of suppliers and labour contractors bill reconciling the qty with our site consumption and billing should be very well versed with Microsoft excel and tally must have knowledge of TDS provis...