Accountant |Articleship|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Ponda, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship

More info about this Accountant (Articleship) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dmsd & Associates will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dmsd & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dmsd & Associates expects the candidate to have the following skills: Articleship.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-1, First floor, Menino Trade Center, next to Bank of India, Ponda, Goa 246425.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dmsd & Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dmsd & Associates

Related jobs

  • Sr| Account Officer

    Candidate to have good accounting skills, very good knowledge of Tally software, accounting entries, GST reports and filing, banking reconciliation, preparing final accounts, interacting with auditors, filing all taxes and commercial correspondence, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Benaulim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Account Officer

    Candidate to have good accounting skills, very good knowledge of Tally software, accounting entries, GST reports and filing, banking reconciliation, preparing final accounts, interacting with auditors, filing all taxes and commercial correspondence, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Benaulim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Officer Accounts and Taxation

    Full Job Description Verifying of accounting of day to day sales/purchases, expenses, with respect to TDS, GST statutory payments, inter-company of Group companies Reconciliation of GST credits on regular intervals, filing of GST return and Refund cl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Pernem, Goa

    2025/09/21


    Apply Now