Accountant |Articleship|
- Category: Accountant Jobs
- Location: Bareilly, , Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Skills Needed : Tally
More info about this Accountant (Articleship) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Apex financial services will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Apex financial services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Apex financial services expects the candidate to have the following skills: Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Veer Savarkar nagar chauraha bob ATM ke barabar wali gali.
8. What are the timings of this job?
Ans. Apex financial services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant | Female
• Hiring For Accountant (Female) • Industry : Trading Co. • Job Location : Hapur More Ghaziabad • Experience : 4Yrs. • Salary : 20K to 25K or depend on last Salary • Qualification: Graduate • Skills: Having Knowledge of MS Office, Debtors & Credi...
-
Cost Accountant
With a startup spirit and +0,000+ curious and courageous minds, we have the expertise to go deep with the world's biggest brands—and we have fun doing it. Now, we're calling all you rule-breakers and risk-takers who see the world differently, and are...
-
Accountant
We are looking for an Accountant to manage all financial transactions, from fixed payments and variable expenses to bank deposits and budgets. Accountant responsibilities include auditing financial documents and procedures, reconciling bank statement...