Accountant |Articleship|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Ponda, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship

More info about this Accountant (Articleship) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HAP AND Co will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HAP AND Co expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HAP AND Co expects the candidate to have the following skills: Articleship.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hum Twins Tower, Near Bank of India,Kaziwada, Ponda-Goa, 246425.

8. What are the timings of this job?
Ans. HAP AND Co expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: HAP AND Co

Related jobs

  • Tally Operator

    Maintain Accounts On Tally. Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. Skills Needed : Tally More info about this Tally Operator Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M/S. Mmv Traders will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Mapusa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Executive

    The ideal candidate will possess strong accounting, communication & organizational skills . They should be comfortable with multitasking and be able to coordinate with clients, Charter Accountant & Lawyer

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Officer

    • Handle accounts payable and receivable • Maintain records of business costs, such as labor and material • Check invoices for inaccuracies • Reconcile accounts with the general ledger • Handle general account queries • Contact clients about invoices...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Kundai, Goa

    2025/09/21


    Apply Now