Accountant |Part |Time|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Secunderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Making Invoice On Tally (Part Time Job) Any 2 Hours Between + To 7. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally | Book Keeping

More info about this Accountant (Part -Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MN COPPER STRIPS PVT LTD will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MN COPPER STRIPS PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MN COPPER STRIPS PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. MN COPPER STRIPS PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Begampet, beside ITC KAKATIYA HOTEL.

8. What are the timings of this job?
Ans. MN COPPER STRIPS PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: MN COPPER STRIPS PVT LTD

Related jobs

  • Account Executive

    Responsibilities: · Manage all accounting transactions · Keeping account books and systems up to date. · Recording and categorizing expenses, and preparing financial reports · Handle monthly, quarterly, and annual closings · Reconcile accounts payabl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • US Tax Manager | Partnership| Corporation |Federal| Indirect| International|

    At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your unique voice and perspective to help EY become even b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cost Controller

    RAIN is seeking a Cost Controller to join its Global Shared Services Department. The ideal candidate will develop analyses, KPIs and reports, aimed at tracking the drivers for cost performance. In this role, you will closely cooperate with local Cont...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now