Accountant |Part |Time|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Full Time. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Tax returns, Taxation, Journal Entry, Book Keeping | Skills Needed : Tally, TDS, GST, Finalization

More info about this Accountant (Part -Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishnam Creation will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishnam Creation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishnam Creation expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Finalization Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Krishnam Creation expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-1/116 Riico industrial Area mansarover jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krishnam Creation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Krishnam Creation

Related jobs

  • Chartered Accountant

    Chartered Accountant Job Responsibilities: 1. Implement accounting systems and processes. 2. Prepare financial statements such as monthly and annual accounts. 3. Prepare financial management reports including planning and forecasting. 4. Undertake fi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant| Procure To Pay |Jaipur|

    JOB DESCRIPTION :: We are hiring for Accountant - Procure to Pay (PTP) for Jaipur Location. LOCATION: Jaipur Qualification: Commerce Graduate Shift : Rotational Shifts EXPERIENCE: 1 - 4 years Job description for Accountant- PTP • Invoice Processing –...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    The ideal candidate will be involved with preparing financial reports and statements, bank reconciliations, and conducting cyclical audits. Moreover, the candidate must have strong interpersonal skills and possess strong business acumen Responsibilit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now