Accountant |Part |Time|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Agra, uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Making Invoice On Tally (Part Time Job) & Gst / Income Tax Related Work Any 4 Hours Between + To 7. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, TDS, GST | Tax returns, Taxation, Journal Entry, Book Keeping, Articleship, Audit, Chartered Accountant

More info about this Accountant (Part -Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mindcampus will provide a salary in the range of 7500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mindcampus expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mindcampus expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Book keeping, Chartered accountant, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mindcampus expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 26f/108,Sanjay Place, Above Hotel panch ratan, Agra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mindcampus expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift


Company Name: Mindcampus

Related jobs

  • Chartered Accountant

    JOB DESCRIPATION Company Overview: Wellcon Animal Health is a leading organization in the veterinary industry, dedicated to providing innovative solutions and high-quality products to improve animal health and well-being. We strive to make a positive...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Agra, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accountant

    Min exp 6 yrs in export unit

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Agra, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements, Typing Proficiency (Hindi, English), Mail Me Your Resume Instead Of Calling. More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this ro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Modinagar, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now